Healingsmassage kombinerer healing og massage

Healing massage billede af hjerteHealingsmassage kombineret med massage er et unikt redskab til at forstå og kunne bearbejde sammenhængen mellem den fysiske krop, psyken og “den spirituelle side af livet.

Det er en alternativ måde at anskue mennesket på, som de sidste år gradvist har smittet af på den såkaldt etablerede verden.

“Hun sætter hælene i” “Han bruger albuer” “Hun ser ud som hele verden hænger på hendes skuldre” Sproget myldrer med henvisninger til sammenhængen mellem krop og psyke. Det kunne måske se ud som en tilfældighed, men er snarere et resultat af århundreders bevidste eller ubevidste registreringer. For vi har jo hele tiden vidst det et sted. Det nye er, at vi bruger det mere aktivt og bevidst, for der ligger en guldgruppe af information gemt i kroppen. Både erindringer om de ubehagelige, uafsluttede situationer, som senere præger vores måde at opfatte os selv og livet
på. En mulighed for kontakt til det, der er vore virkelige kvaliteter, til at mærke hvem du er, dybest inde.

Kærligt puf til muskelspændinger

Måske du føler dig udbrændt og døjer med søvnløshed? Her kan du tænke healingsmassage som et kærligt puf, der guider dig til at flytte fokus fra hovedets tankemylder og ned i kroppen. Healingsmassage kan give ro og løsne op for muskelspændinger samt give dig en dybere kontakt med dine følelser og intuition.

Mange oplever at få mere livsmod, overskud og energi i hverdagen. Alt sammen noget, der er med til at forebygge sygdomme, allergier og stress.

Ubearbejdede minder kan resultere i muskelspændinger, udbrændthed og søvnløshed

Langt fra altid opdager vi, at livets udfordringer gør noget ved vores krop, men kroppen husker ligesom hovedet de oplevelser og udfordringer, vi får livet igennem. 

Fysiske og psykiske sygdomme, dårligt arbejdsmiljø, mobning, svigt, sorg og stress kan sætte sig fast i kroppen og bringe den i ubalance.

Resultatet kan fx være muskelspændinger, allergier, søvnløshed, udbrændthed og fordøjelsesproblemer.

Undgå udbrændthed med healingsmassage

Når noget ikke går helt, som vi ønsker i vores liv, prøver vi at finde en løsning – i vores hoved.

Vi vender og drejer mulige løsninger. På den ene side. På den anden side. Planlægger os ud af situationen.

Det er helt normalt ikke at lytte til kroppen, fordi de fleste af os ikke er trænet i det, og helt naturligt ved vi derfor ikke, hvordan vi skal tolke kroppens signaler. 

Det er dog en mulighed, som healingsmassage kan bringe dig på sporet af og som måske ikke er så fjern, som vi skulle tro.

Tænk blot på, hvordan kroppen reagerer i helt bestemte situationer.

Har du oplevet at ryste på hænder eller din stemme dirre? Fået en klump i halsen, når du er blevet ked af det? Fået slået luften ud af maven, når du bliver chokeret? Eller fået et sug i maven, når du har mødt blikket hos et menneske, du virkelig godt kunne lide?

Sådan reagerer kroppen på det, livet byder os. 

Healingsmassage hjælper med at stoppe op og netop mærke efter:
Hvad er det, min krop reagerer på og prøver at fortælle mig – eller hvad har jeg overset at reagere på, så det har sat sig fast.

Det er meget vigtigt at man drikker rigeligt med vand efter en behandling for at få skyllet affaldsstofferne ud. Hvis der ikke sker denne udrensning vil man kunne føle ubehag efterfølgende samt hovedpine.

Pris:
45 min. healingsmassage kr. 400,00

Bestil tid her

Læs evt. mere her.

NB! Mine behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling.

Syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdsskader, henvises til relevante behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen.