Om Lotte Balskilde

Lotte Balskilde - ejer af klinik Balskilde

Lotte Balskilde tilbyder kvalitetsbevidst massage. Klinikken holder åbent når du har fri og kvaliteten af behandlingen er i højsædet hos Klinik Balskilde.

Jeg er medlem af Brancheforeningen for fysiurgiske massage, BFM 1992 og er RAB registret (Registreret Alternativ Behandler)

Jeg har erfaring som lægeeksamineret fysiurgisk massør siden 2003 og som lægeeksamineret massageterapeut siden 2015. Jeg har siden 2016 haft min egen klinik.

Jeg kan godt lide udfordringer, og så har jeg et ærligt og oprigtig ønske om at hjælpe mine klienter med deres smerter.

Du finder min klinik på Trøjborg i Århus.

 

Uddannelse

  • Uddannet lægeeksamineret massageterapeut, 2015
  • Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, 2003

Individuel og optimal behandling

Kvaliteten af behandlingen er i højsædet, og jeg har altid fokus på at levere en optimal behandling til den enkelte kunde hver gang. Jeg har en professionel og menneskelig tilgang til massage, hvor du får en dygtig, erfaren og forstående behandler, som kan lindre dine smerter.

Med fokus på din smertelindring tager jeg mig godt af dig og din krop. Jeg sørger for at du får den bedste behandling – hver gang!

Fysiurgisk massage er en effektiv behandling som kan afhjælpe muskelspændinger, hovedpine, rygproblemer, stress, musearm, træthed, søvnproblemer og meget mere. Regelmæssig massage giver større overskud og er et godt supplement til andre behandlingsformer.
Fysiurgisk massage er en behandlingsform, der er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Massagen virker ofte smertelindrende på ømme muskler, og den kan være med til at aktivere kroppens eget immunforsvar og gøre det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer. Dette medfører større bevægelighed i muskler og led. Massagen øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger og træthed.