Børnemassage

Børnemassage kan:

  • støtte børns kropsbevidsthed og styrke deres selvfølelse
  • give mulighed for afslapning og velvære
  • forbedre og støtte til øget opmærksomhed og koncentration
  • give mere ro i kroppen
  • styrke motorikken igennem taktilsansen (vores følesans)

Berøring er livsvigtig, og gennem massage lærer børnene at slappe af, tage imod og nyde.

En del børn oplever i dag øget uro og spændinger i kroppen. De kan have svært ved, at finde roen i dem selv. Deres adfærd kan være indadvendt; trækker sig blandt andet fra fællesskabet eller bliver mere urolige og udadvendte.

Børn og unge får myoser og muskelinfiltrationer ligesom voksne. De får spændinger af at sidde stille ved en computer eller iPad i lang tid ligesom voksne. Men børn og unge er ikke selv opmærksomme på dårlige siddestillinger og lytter ikke til kroppen i samme omfang som voksne. De reagerer derfor ofte sent over smerter i kroppen. Massage vil kunne hjælpe dit barn til at lytte mere til kroppen og blive bedre til at mærke efter, hvor i kroppen det gør ondt, og hvordan det føles, når en muskel er spændt op.

Sportsudøvende børn og unge kan, ligesom voksne sportsudøvere, have brug for massage til at løsne op for spændte muskler.

Vokseværk kan også lindres med massage.

Jeg er naturligvis ekstra opmærksom på at tilpasse massagen når jeg massere børn så informer meget gerne dit barn om at det er godt at bede mig tilpasse massagen hvis den er for hård eller for blid.

Tryghed er meget vigtigt ved massage så det er en selvfølge at der er en forældre med i behandlerlokalet.

bornemassage, massage til børn

 

 

 

 

 

 

Børnemassage – hvorfor er det vigtigt?

Børn kan også have brug for at komme ned i tempo og have en afslappende stund, hvilket børnemassage kan hjælpe med.

Massagen giver dit barn mulighed for at geare helt ned, slippe alt tankemylderet og bare mærke sig selv, nyde nærhed og omsorg.

Børn som får børnemassage vil ofte opleve et øget selvværd og få mere livskvalitet, samtidig med at koncentrationen vokser.

“Skærmbørnene”

Børn og unge bruger tablets og mobiltelefoner i højere grad, og det kan blandt andet føre til muskelsmerter og nakkesmerter.

Den foroverbøjede stilling børn sidder i, når de spiller spil eller chatter, kan give muskelømhed / muskelstivhed, som ellers primært ses hos voksne.

Børnemassagen giver en bedre forståelse for kroppen, og den giver ro og afspænding.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem barnet er, og respekterer naturligvis dets grænser. Jeg er af som person meget tillidsfuld og omsorgsfuld og min fornemmeste opgave er, at barnet får en god og behagelig oplevelse.

Massage til børn er en klassisk fysiurgisk massage, bare blidere.

Blid, løsnende og frigørende massage kan anvendes ved “lettere” muskelspændinger samt stress relaterede symptomer.

Det er meget vigtigt at man drikker rigeligt med vand efter en behandling for at få skyllet affaldsstofferne ud. Hvis der ikke sker denne udrensning vil man kunne føle ubehag efterfølgende samt hovedpine.

Pris: kr. 250,00

Bestil tid her

 

Læs artikel  om hvad du selv kan gøre for dit barn her.

Se video om tryk-massage til børn her.

NB! Mine behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling.

Syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdsskader, henvises til relevante behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen.