YourBoots – Recovery Pants

YourBoots er beregnet til restitutions- og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive. Den øgede blodcirkulation sikrer bedre ilttilførsel til muskulaturen og lymfedrænage, som optimerer udskillelse af affaldsstoffer og forkorter din restitutionstid væsentlig.

YourBoots sikrer lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af åndedrættet samt musklernes bevægelse. I dag ved man, at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfeknuderne for affaldsstoffer, døde blodceller, som vi udskifter flere millioner af dagligt, samt bakterier og virus. Lymfevæsken transporterer desuden overskydende fedt og protein i tyndtarmen. Når lymfevæsken er renset i lymfeknuderne, har den tilbageløb i de to store halsvener.

YourBoots (Recovery Boots) er udviklet på baggrund af dynamisk intermitterende pneumatisk kompressionssystem (DIPK), som anvendes til lymfeødembehandling på hospitaler verden over.

Bestil tid her.

Vær opmærksom på at YourBoots IKKE er medicinsk udstyr, men udviklet til restitutionsbrug på sunde og raske mennesker. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du konsultere din læge inden brug. Behandlingen tager udgangspunkt i anvendelse på raske mennesker og der gives ikke anvisninger i sygdomsbehandling.