Om Lotte Balskilde

Lotte Balskilde - ejer af klinik Balskilde

Lotte Balskilde tilbyder kvalitetsbevidst massage. Klinikken holder åbent når du har fri og kvaliteten af behandlingen er i højsædet hos Klinik Balskilde.

Jeg er medlem af Brancheforeningen for fysiurgiske massage, BFM 1992.

Jeg har erfaring som lægeeksamineret fysiurgisk massør siden 2003 og som lægeeksamineret massageterapeut siden 2015. Jeg har siden 2016 haft min egen klinik.

Jeg kan godt lide udfordringer, og så har jeg et ærligt og oprigtig ønske om at hjælpe mine klienter med deres smerter.

Du finder min klinik på Trøjborg i Århus.

 

Uddannelse

  • Uddannet lægeeksamineret massageterapeut, 2015
  • Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, 2003

Individuel og optimal behandling

Hos mig får du altid en behandling, der er skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Kvaliteten af behandlingen er i højsædet, og jeg har et stærkt fokus på at levere en optimal behandling til den enkelte kunde hver gang. Jeg har en professionel og menneskelig tilgang til massage, hvor du får en dygtig, erfaren og forstående behandler, som kan lindre dine smerter.

Med fokus på din smertelindring og velvære, tager jeg mig godt af dig og din krop. Jeg sørger for, at du får den bedste behandling – hver gang!

Fysiurgisk massage er en effektiv behandlingsform, som kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, hovedpine, rygproblemer, stress, musearm, træthed, søvnproblemer og mere. Regelmæssig massage giver større overskud og kan være et godt supplement til andre behandlingsformer. Behandlingen er baseret på kroppens anatomiske opbygning og har mange fordele. Det kan f.eks. aktivere kroppens eget immunforsvar, øge bevægeligheden i muskler og led, reducere spændinger og træthed og øge det psykiske velbefindende.