Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

FysFysiurgisk massage hos Klinik Balskildeiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed. Denne massage er god til at løsne op for muskelspændinger og sætter gang i kredsløbet, samtidig med at kroppens udskillelse af affaldsstoffer øges.Hermed vil du ved massage opleve større bevægelighed i muskler og led, større smidighed og en generel følelse af velvære.

 Massage kan både anvendes ved svære muskelspændinger bland andet ved smerter som rygproblemer og nakke og skulderproblematikker, samt stressrelaterede symptomer.

Mange mennesker har arbejdsstillinger, skævheder eller måske skader, der medfører muskelspændinger. Ofte vil man forsøge at kompensere for spændingerne med andre dele af kroppen, hvilket blot forværrer tilstanden. Man udvikler således en form for en selvforstærkende, negativ reaktion.

Er musklerne meget spændte efter en længere periode med smerter, kan det være en god ide at få massage!

Med fysiurgisk massage blødgøres musklerne ved forskellige berøringsteknikker og tryk. Nerve-censorerne i musklerne, muskelfibre og musklernes tilhæftninger på knoglerne påvirkes på en positiv måde, der er gavnlig for musklerne og får dem til at slappe af.

Ved belastninger i bevægeapparatet, om det er ved motion/idræt – stress – daglige arbejde – eller igennem længere tids sygdom, påvirkes muskler af disse belastninger, som mærkes ved myoser/spændinger i muskulaturen, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort, hvorfor Fysiurgisk Massage har en gavnlig og hurtig effekt.

Fysiurgisk Massage kan tilbydes alle, om man er ung eller gammel, mand eller kvinde, vigtigt er at hver behandling udføres efter en grundig anamnese, så behandlingen bliver tilegnet netop hver enkel klients behov.

De positive virkninger ved fysiurgisk massage

  • Spændte og stive muskler løsnes, hvorved kroppen afstresses
  • Muskelspændinger forebygges, hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
  • Spændingshovedpine afhjælpes
  • Blodgennemstrømning i musklerne øges
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
  • Smertelindring; produktion af endofiner (kroppens morfin) øges
  • Restitutionstid efter sportsskader kan forkortes

Fysiurgisk massage giver energi og velvære i hverdagen.

Fysiurgisk massage kan være både behandlende og forebyggende eller bare velvære for krop og sjæl.

Jeg afslutter altid den fysiurgiske massage med bindevævsmassage for at optimere behandlingen.

Det er meget vigtigt at man drikker rigeligt med vand efter en behandling for at få skyllet affaldsstofferne ud. Hvis der ikke sker denne udrensning vil man kunne føle ubehag efterfølgende samt hovedpine.

Pris:
30 min. nakke/skulder/rygmassage        kr. 300,00
45 min. nakke/skulder/rygmassage        kr. 400,00
60 min. helkropsmassage                       kr. 500,00

Bestil tid her

Læs her om mulige bivirkninger og forsigtighedsregler ved massage.

NB! Mine behandlinger og vejledninger må ikke træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling.

Syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdsskader, henvises til relevante behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen.